Πίνακες μαρκαδόρου για σχολεία

Σχολικοί Πίνακες Μαρκαδόρου με πλαίσιο αλουμινίου και με λευκές πλαστικές γωνίες. Άριστη επιφάνεια χωρίς να μαυρίζει με τα χρόνια, κατάλληλη και για διαδραστική προβολή. Οι πίνακες μαρκαδόρου συνοδεύονται με τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη τοποθέτησή τους σε τοίχο, με ιδιαίτερα ασφαλή τρόπο για αποφυγή τραυματισμών ειδικά από μικρούς μαθητές, καθώς επίσης και με βάση για τους μαρκαδόρους. Παραδίδονται σε ασφαλή συσκευασία και σε διάφορα μεγέθη για τον εξοπλισμό αιθουσών διδασκαλίας με σύγχρονες προδιαγραφές.

Άριστη σχέση ποιότητας - τιμής!!!

Made in Europe!!!

Ειδικές τιμές για σχολεία και μεγάλες ποσότητες!!!

Πίνακες μαρκαδόρου -

Κάνουμε ειδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για Σχολεία, Εκπαιδευτήρια, Φροντιστήρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές, ειδικά για Συλλόγους Δημοσίων Σχολείων.

Μαγνητικοί Πίνακες Μαρκαδόρου με 25 χρόνια εγγύηση !!!

Επίσης διαθέτουμε και Λευκούς Πίνακες Μαρκαδόρου, Σχολικούς Πίνακες διδασκαλίας στην πιο δημοφιλή διάσταση για τα σχολεία 240εκ.πλάτοςΧ120εκ.ύψος, με πολύ καλή και ανθεκτική επιφάνεια κατάλληλη και για διαδραστική προβολή, η πίσω πλευρά επενδεδυμένη με αλουμίνιο για αποφυγή υγρασιών και σε πολύ ανταγωνίσημη τιμή !!!! Τηλεφωνήστε μας τώρα για να σας κάνουμε Προσφορά !!!

  • Αναλαμβάνουμε την μεταφορά και τοποθέτηση των πινάκων στο σχολείο σας, μετά από συνεννόηση !!!

Τηλ. επικοινωνίας: 2109480195


 


• Prospectus

Αναδιπλώμενοι σχολικοί πίνακες μαρκαδόρου -

Νέοι αναδιπλώμενοι πίνακες για μεγαλύτερη ευελιξία, με μαγνητική επιφάνεια και άριστη ποιότητα.

Σε τρείς διαστάσεις με συνολικό μήκος, συμπεριλαμβανομένων και των δύο πλευρικών πινάκων, από 240 έως 400cm !!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τιμές τηλ.: 2109480195