Πίνακες μαρκαδόρου για σχολεία

Άριστης ποιότητας Σχολικοί Πίνακες Μαρκαδόρου με πλαίσιο αλουμινίου και με λευκές πλαστικές γωνίες. Άριστη επιφάνεια χωρίς να μαυρίζει με τα χρόνια, κατάλληλη και για διαδραστική προβολή. Συνοδεύονται με τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη τοποθέτησή τους σε τοίχο, με ιδιαίτερα ασφαλή τρόπο για αποφυγή τραυματισμών ειδικά από μικρούς μαθητές, καθώς επίσης και με βάση για τους μαρκαδόρους. Παραδίδονται σε ασφαλή συσκευασία και σε διάφορα μεγέθη για τον εξοπλισμό αιθουσών διδασκαλίας με σύγχρονες προδιαγραφές.

Άριστη σχέση ποιότητας - τιμής !!!

Λευκοί Πίνακες μαρκαδόρου - σε διάφορα μεγέθη

Κάνουμε ειδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για Σχολεία, Εκπαιδευτήρια, Φροντιστήρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές, ειδικά για Συλλόγους Δημοσίων Σχολείων.

Μαγνητικοί Πίνακες Μαρκαδόρου με 25 χρόνια εγγύηση !!!

Επίσης διαθέτουμε και Λευκούς Πίνακες Μαρκαδόρου, Πίνακες διδασκαλίας στην πιο δημοφιλή διάσταση για τα σχολεία 120x240cm με πολύ καλή και ανθεκτική επιφάνεια κατάλληλη και για διαδραστική προβολή, η πίσω πλευρά επενδεδυμένη με αλουμίνιο για αποφυγή υγρασιών και σε πολύ ανταγωνίσημη τιμή !!!! Τηλεφωνήστε μας τώρα για να σας κάνουμε Προσφορά !!!

  • Αναλαμβάνουμε την μεταφορά και τοποθέτηση των πινάκων στο σχολείο σας μετά από συνεννόηση !!!

Τηλ. επικοινωνίας: 2109480195


 


• Prospectus

Αναδιπλώμενοι σχολικοί πίνακες μαρκαδόρου -

Μεγάλη ευελιξία !!! Με τους νέους αναδιπλώμενους μαγνητικούς πίνακες.

Σε τρείς διαστάσεις με συνολικό μήκος από 240 έως 400cm !!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τιμές τηλ.: 2109480195